Bemutatkozás

Magánrendeléseimen az általános bőrgyógyászat mellett kiemelten foglalkozom a bőrgyógyászati rákszűréssel (melanoma, egyéb bőrdaganatok, rákelőző állapotok), a krónikus sebek és nyiroködéma kezelésével, valamint kozmetológiai kezelésekkel. A bőr ápolását, az ekcémás, száraz bőr helyes és szakszerű kezelését és annak megtanítását fontos feladatomnak tekintem.

Pácienseim kezelése során a fő szempontoknak a betegséget kiváltó tényezők azonosítását, a hatásos és biztonságos terápia kiválasztását, az életminőség javítását tartom. Fontosnak tartom Pácienseim részletes tájékoztatását a betegségükről, a helyes kezelésről és a kiegészítő életmódi tanácsokról.

Szeretettel várom kedves Pácienseimet!

Dr. Széver Krisztina

Bőrgyógyász, nemi betegségek szakorvosa és kozmetológus

 

Általános orvosi diplomámat 1995-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Budapest Általános Orvosi Karán. 2000-ben kiváló eredménnyel szakvizsgáztam Bőr-, nemi betegségek és kozmetológiából a Budapesti Bőrklinikán. 2003-ban klinikai-farmakológiából szakvizsgáztam.
Több nemzetközi bőrgyógyászati, onkodermatológiai klinikai vizsgálatban vettem részt vizsgáló orvosként. Orvosi és betegbiztonsági tanácsadóként dolgoztam a Quintiles /IQVIA nemzetközi cégnél, amelynél új gyógyszerek klinikai vizsgálatait és kutatását felügyeltem. Munkám során megfordultam az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban és számos európai országban. 2000 óta végzek bőrgyógyászati járóbeteg szakrendelést, magánrendelést. Több budapesti Bőr- és nemibeteg Gondozóban (IX. kerület, XVI., XVII, XIX kerület), magánrendelőben és magánklinikán (Ezüstfény Magánklinika) dolgoztam. Rendszeresen járok hazai és nemzetközi továbbképzésekre, ahol kiegészítő tudást szerezhettem: dermatoscopos kurzus, sebkezelő kurzus, scleroterápia kurzus, kozmetológiai továbbképzések.

Ignáth Györgyi Andrea

Főnővér, sebkezelő és lábápoló specialista, podiáter

 

1987 óta dolgozom az egészségügyben ápolóként. 2003-ban a SOTE Főiskolai karán diplomás ápolói, majd 2016-ban a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán podiáter diplomát szereztem. Több mint 20 éven át főnővérként dolgoztam Prof. Dr. Daróczy Judit és Dr. Telkes Márta által vezetett Bőrgyógyászati és Nyiroködéma osztályon. Az elméleti tudás mellett nagy gyakorlatot szereztem a krónikus sebek, a diabéteszes láb, és a talpi fekélyek szakszerű ellátásában, valamint a betegek kompressziós pólyával történő ödémamentesítő kezelésében.

A podiáter sokak által ismeretlen fogalom. Ez egy olyan szakember, aki a láb /diabéteszes láb vizsgálatát, rendszeres kezelését végzi. A kialakult bőrkeményedés eltávolítását, az esetleges seb szakszerű ellátását, rendszeres bőr és lábápolást végez. Jelzi a lábon lévő elváltozásokat, lábápolási tanácsokat ad és javaslatot tesz arra, hogy a beteg a tünetek alapján milyen szakemberhez fordulhat. A krónikus sebek ellátását a sebkezelési irányelv szerint végzi. A lábon lévő ödéma esetén a kompressziós pólyák szakszerű felhelyezését a betegnek és hozzátartozójának megtanítja. Időszakos orvosi kontroll mellett a rendszeres sebellátást, kompressziós pólya felhelyezést is vállalja.

Előadóként rendszeresen részt veszek a szakdolgozók továbbképzésében, és a podiáterek oktatásában is. Hiszem, hogy a rendszeres bőrápolással és a szakszerű sebkezeléssel a lábon kialakult elváltozások szövődményének kockázata csökkenthető.

Rákoskerti rendelő

Budapest, XVII. kerület, Zrínyi utca 226 I. emelet

Rendelési napok: Hétfő és Szerda

Telefonszám: +36 30 881 8998

GÖDÖLLŐI RENDELŐ (ÁTRIUM ÜZLETHÁZBAN)

Gödöllő, Gábor Áron u. 2-10.

Rendelési napok: Hétfő

Telefonszám: +36 30 881 8998

Újpesti rendelő megközelítése tömegközlekedéssel:
30-as busz, 196-os busz, M3 metró.

 

Rákoskerti rendelő megközelítése tömegközlekedéssel:
97E busz, 161-es busz, 162-es busz.
 
dr széver logo fehér
dr széver logo fehér

Időpontfoglalás online 

vagy hívjon telefonon

munkanapokon 8-20 óra között

Telefonszámunk+36 30 881 8998

BEMUTATKOZÁS        SZOLGÁLTATÁSOK

ÁRLISTA                        ELÉRHETŐSÉGEK